Golfbaan Bleijenbeek is onderdeel van Landgoed Bleijenbeek. Hier kunt u natuurlijk (nog beter) leren golfen, alsook op alle niveaus een ronde golf spelen. Maar ook een bezoekje aan het Nederlands Golfmuseum mag niet ontbreken en u bent voor nog veel meer van harte welkom bij het landgoed, gelegen in het plaatsje Afferden in het schitterende Nationale park de Maasduinen.

Start en eindig hier uw fiets- en/of wandeltochten en parkeer op de grote gratis parkeerplaats. Bleijenbeek heeft twee eigen wandeltochten uitgezet, van 2,5 en 5 kilometer, over het landgoed, alsook drie fietsroutes van ca 40, 50 en 60 km door de schitterende omgeving van de Maasduinen. De routes vindt u op www.bleijenbeek.nl en zijn verkrijgbaar op de locatie.

Tevens wordt hier de mogelijkheid geboden om rondleidingen te boeken door de ruïne en het nationale park de Maasduinen.

Ook bent u van harte welkom om uw feestjes, borrels, receptie en bruiloften te vieren in het restaurant van Paviljoen Bleijenbeek op Landgoed Bleijenbeek met haar prachtig gelegen (overdekte) terras. Zakelijke overleggen en bijeenkomsten kunnen hier ook gefaciliteerd worden in de sfeervolle Martin Cuypers Vergaderzaal, met uitzicht over de golfbaan en het landgoed met haar kasteel ruïne.
Met uw (golf) relatie dag bestaande uit diverse activiteiten zoals (supa)golf, clinic, kleiduivenschieten en allerhande workshops kunt u terecht bij Bleijenbeek.
Voor een “gewoon” kopje koffie, lunch of diner heetten wij u van harte welkom in het paviljoen, vanwaar u ook kunt starten voor fiets- en wandelroutes. Deze liggen voor u klaar op onze locatie.

Overnachten? Geen probleem, u bent hier ook met een camper van harte welkom.

Kortom Landgoed Bleijenbeek is er voor iedereen!